کد خبر: 1080902
بورس
نگاهی به بازار بورس

افت و رشد توأمان در بازار بورس/ امیدی به روند صعودی بازار هست؟

اگر روند بورس مانند هفته دوم آبان‌ باشد، می‌توان به بهبود وضعیت بازار امیدوار بود تا با رشد شاخص کل، خروج پول حقیقی نیز کمتر شود و نگاه حقیقی‌ ها به آینده بازار تغییر کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، بازار سرمایه از ابتدای هفته تاکنون روندی صعودی به خود گرفته و ابتدا نمادهای بزرگ و امروز هم سهم‌های کوچک بازار با افزایش قیمت مواجه شد.
بسته حمایتی سازمان بورس و بیمه سهامداران خرد یکی از اصلی‌ترین دلایل شکل روند فعلی بورس بوده است. البته از دیگر سو، تحلیلگران بدبین معتقدند رشد روزهای اخیر بازار سهام، فقط یک شوک مثبت و متأثر از تقاضای حقوقی است و روند کلی بازار نشانی از صعود ندارد، البته امروز تعداد سهم های مثبت نسبت به روزهای گذشته رشد بیشتری داشته و همین مساله باعث رشد شاخص کل هموزن شده است.
در پایان معاملات روز دوشنبه، شاخص کل بورس نسبت به روز کاری قبل ۱۵ هزار و ۳۶۸ واحد رشد کرد و به رقم یک میلیون و ۲۶۹ هزار و ۸۳۳ واحد رسید. بازدهی این شاخص مثبت ۱.۲۳ درصد بوده است.
شاخص کل هم وزن نیز با رشد ۴ هزار و ۵۷۴ واحدی در سطح ۳۶۰ هزار و ۸۱۶ واحدی ایستاد. بازدهی این شاخص نیز مثبت ۱.۲۸ درصد بوده است. همچنین شاخص کل فرابورس، ۱۸۳ واحد بالا آمد و در سطح ۱۷ هزار و ۳۳۳ واحد قرار گرفت.
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم ۱۵۱ هزار و ۱۴۶ میلیارد تومان افزایش یافت، ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه ۱۳۹ هزار و ۱۶۱ میلیارد تومان بود که ۹۲ درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه را تشکیل می‌دهد.
ارزش معاملات خرد سهام با افزایش یک درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم ۲ هزار و ۴۹۱ میلیارد تومان رسید. سهم این معاملات از کل معاملات بورس ۱۶ درصد بوده است.
در مجموع معاملات دوشنبه، ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای بیست و دومین روز متوالی منفی شد و ۵۸ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به روز گذشته افت ۸۹ درصدی داشته است.
بیشترین خروج پول حقیقی به سهام بپاس (شرکت بیمه پاسارگاد )، شپنا (شرکت پالایش نفت اصفهان) و خصدرا (شرکت صنعتی دریایی ایران) اختصاص داشت و نمادهای فارس (صنایع پتروشیمی خلیج فارس)، خبنیان (بنیان دیزل)، شبندر (پالایش نفت بندرعباس) بیشترین ورود پول حقیقی را داشتند.
در جریان معاملات امروز، ۸۰ درصد سهم ها با رشد قیمت و ۲۰ درصد نمادها با افت قیمت روبرو شدند، در پایان معاملات روز دوشنبه، ۱۳۸ نماد صف خرید داشتند و ۶۰ نماد با صف فروش مواجه بودند.
مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۵۰۰ درصدی به ۱۸۰ میلیارد تومان رسید و مجموع ارزش صف‌های فروش ۶۳ درصد کاهش یافت و ۱۲۶ میلیارد تومان بود.
در پایان معاملات نمادهای حکشتی (شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی)، دانا (شرکت بیمه دانا) و فارس (شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس) بیشترین صف خرید را داشتند.
بیشترین صف فروش بازار در پایان معاملات به نماد غکورش (صنعت غذایی کورش)، وآذر (سرمایه‌ گذاری ‌توسعه ‌آذربایجان‌)، غدشت (دشت‌ مرغاب‌) و غشهد (شهد ایران ) تعلق داشت.
انتهای پیام/

خبر پیشین
هوشیاری، اتحاد و همدلی راه گذر از بحران‌ها
خبر بعدی
اذعان انجمن فولاد به تلاش دولت برای جلوگیری از افت تولید فولاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین اخبار

پربازدیدها

اخبار پربازدید این ماه

فهرست