کد خبر: 2080205
صنعت
مهدی کوهی در بیست و پنجمین سمپوزیوم فولاد کشور:

ذوب‌آهن اصفهان به سمت تولید فولاد سازگار با محیط زیست در حرکت است

مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان گفت: ذوب آهن اصفهان به سمت تولید فولاد سازگار با محیط زیست در حرکت است.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، مهدی کوهی در پنل «مراحل عبور از تکنولوژی های موجود به فناوری های فولاد سبز در کشور» در بیست و پنجمین سمپوزیوم فولاد کشور گفت: این مجتمع عظیم صنعتی با بیش از نیم قرن سابقه تولید فولاد در ایران مفتخر است که به صنایع مختلف کشور مانند صنایع ریلی، ساختمان، معدنی و … خدمت رسانی می کند.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت: این مجتمع عظیم صنعتی با سرمایه گذاری در پروژه های زیست محیطی به سمت تولید فولاد سازگار با محیط زیست در حال حرکت است . در این راستا پروژه های مختلف زیست محیطی انجام شده و در دست اقدام است.
وی افزود : ذوب آهن اصفهان به عنوان تنها تولید کننده ریل در غرب آسیا تاکنون بیش از ۱۴۵ هزار تن ریل مطابق با استاندارد جهانی به راه آهن جمهوری اسلامی، شرکت زیرساخت و متروی کلان شهرها تحویل داده است و ابن محصول ملی که ثمره دانش و بومی سازی تلاشگران شرکت است به صورت شبانه روزی در حال تولید می باشد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در ادامه به تولید تیرآهن بال پهن در این کارخانه پرداخت و تصریح کرد: تولید تیرآهن بال پهن در ذوب آهن پازل ساختمان سازی ایمن در کشور را تکمیل کرد، محصولی استاندارد که در طرح نهضت ملی مسکن نقش کلیدی دارد و از این طریق محصول ملی و حاصل تلاش فرزندان ایران زمین در ذوب آهن اصفهان در خدمت ایمنی، رفاه و آسایش هموطنان عزیزمان قرار می گیرد.
وی بیان کرد : در هفته گذشته این محصول راهبردی که انقلاب عظیمی در صنعت ساختمان سازی ایمن رقم می زند را در کنگره مهندسی عمران معرفی نمودیم و برنامه داریم تا از طریق هم افزایی بیشتر با بخش دانشگاه، سازمان نظام مهندسی و همچنین انبوه سازان مسکن تیرآهن بال پهن که ارتقاء سایز تولید آن نیز در برنامه قرار دارد را بیشتر به جامعه معرفی نماییم.
مهدی کوهی اظهار داشت: آرک معدنی از جمله سایر محصولات تولیدی ذوب آهن است که جایگزین تیرهای چوبی در معادن می شود و ایمنی بسیار بالایی را در بخش معدن ایجاد می کند که هم اکنون سفارش های بسیاری در زمینه تولید آن داریم.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت: صنایع فولادی در سطح  کشور از طریق تعامل و هم افزایی بیشتر می توانند برای تامین زیرساخت های خود مانند انرژی، مواد اولیه و … به صورت پایدار برنامه ریزی کنند تا به عنوان مثال در فصل زمستان گاز و در فصل تابستان نیز  قطعی برق تولید آنها را تحت الشعاع قرار ندهد. البته به اعتقاده بنده صنایع در بخش تامین یوتیلیتی ها باید رویکرد خودتامینی را با جدیت بسیار بیشتر از گذشته به عنوان یک راهکار بلند مدت دنبال کنند.
وی گفت: در زمینه تولید فولاد سبز هم شرکت های فولادی با هم افزایی و ارتباط بسیار نزدیک با شرکت های دنش بنیان می توانند استراتژی های موثری را تعریف و عملیاتی کنند.
پنل « مراحل عبور از تکنولوژی های موجود به فناوری های فولاد سبز در کشور» با حضور جمعی از مدیران عامل شرکت فولادی، معدنی و همچنین صاحب نظران این عرصه امروز ۲ آبان ماه در مرکز همایش های بین المللی کیش در حال برگزاری است.
گفتنی است بیست و پنجمین سمپوزیوم فولاد کشور امروز با محوریت مراحل عبور از تکنولوژی ‌های موجود به فناوری‌ های فولاد سبز در کشور آغاز به کار کرد.
خبر پیشین
بیست و پنجمین سمپوزیوم فولاد کشور آغاز به کار کرد  
خبر بعدی
هم‌افزایی صنعت و دانشگاه در مسیر تولید فولاد سبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین اخبار

پربازدیدها

اخبار پربازدید این ماه

فهرست