به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، خسرو شمس مدیر بخش فولادسازی ذوبآهن اصفهان در این خصوص گفت : تلاشگران این بخش در تاریخ سوم تیرماه و در تاندیشهای شماره ۵۵ و ۶۳ به ترتیب در ایستگاههای شماره ۵ و ۶ دانیلی و واحد نسوز به رکورد مدت زمان ذوبگیری ۱۰۲۵ دقیقه و تعداد ۱۷ ذوب در ایستگاه ۵ با مقطع بیلت ۲۰۰ * ۲۰۰ میلیمتر و ۱۰۹۰ دقیقه و ۱۳ ذوب در ایستگاه ۶ با مقطع بیلت ۱۵۰*۱۵۰ میلی متر دست یافتند. اهمیت این موفقیت با توجه به اختلاف مقطع و سرعت ریختهگری بیلت در هر کدام از ایستگاهها ، بسیار زیاد است.
وی افزود: تعداد ذوب ریخته شده با یک تاندیش که باعث بالا رفتن سکوئنس (تداوم فعالیت) ماشین ریختهگری میشود یکی از عوامل مؤثر در افزایش ظرفیت تولید و کاهش ضایعات کیفی در ایستگاههای ریختهگری مداوم به شمار میرود که نهایتاً اقتصادی بودن فرایند تولید وکاهش بهای تمام شده شمش را در پی دارد.
مدیربخش فولادسازی ذوب آهن اصفهان تصریح کرد: عوامل مؤثر در افزایش زمان زیر ذوب تاندیش، به پلاستر نسوز و نحوه اجرای آن از یک سو و از سوی دیگر به بهرهبرداری صحیح و کنترل و دقت در فرایند در طول زمان ریختهگری وابسته است.
در ادامه حسین جزینی سرپرست کارگاه ریخته گری مداوم نیز تصریح کرد: مهمترین دستاورد این رکورد کاهش مصارف و کاهش هزینههاست که کاهش بهای تمامشده شمش را محقق میکند.
سرپرست کارگاه ریختهگری مداوم در پایان دستیابی به این رکورد ارزشمند را به کلیه همکاران شاغل در بخش فولادسازی (کارگاه ریختهگری مداوم و واحد نسوز) تبریک گفت و ابراز امیدواری نمود در آینده شاهد دستیابی به رکوردهای ارزشمند دیگری باشیم.