به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، همایون صمیمی با بیان اینکه کوره بلندهای ذوب آهن اصفهان با مجموع حجم ۵ هزار مترمکعب، در سالهای اخیر نوسازی و بازسازی شده است، اظهار کرد: نیروهای توانمند مدیریت کوره بلند با بهرهگیری از تخصصهای خود و مصارف بهینه مواد اولیه توانستند این رکورد را ثبت کنند.
وی با تقدیر از هماهنگیهای مطلوب و هم افزایی در حوزه بهره برداری، افزود: آخرین رکورد ۳۰ روزه مربوط به فروردین ماه ۱۳۹۳ با تولید ۲۵۷ هزار تن بود که در اردیبهشت ماه سال جاری این رکورد به ۲۶۱ هزار تن ارتقاء یافت.
مدیر کوره بلند شرکت ذوبآهن کسب این رکورد را پیامد تلاش و برنامهریزیهای همه حوزههای شرکت عنوان و تاکید کرد: با برنامه ریزیهای انجام شده در اردیبهشت ماه با کمترین اختلال و توقفات در کوره بلندها و با بیشترین بهره گیری از امکانات و مواد اولیه موجود توانستیم به این مهم دست یابیم.
محسن اسدی سرپرست کوره بلند شماره ۳ ذوب آهن اصفهان نیز گفت: کوره بلند شماره ۳ با حجم ۲ هزار متر مکعب و تولید ۴ هزار تن چدن در شبانه روز با مصرف ۵۰۰ کیلوگرم کک به ازای تولید یک تن چدن در حال فعالیت است.
اسدی از برنامهریزی برای کاهش مصرف کک در این کوره بلند خبر داد و تاکید کرد: با افزایش مصرف و بهره مندی از گاز خروجی کوره بلند و مصرف کک ریزه در مصارف صرفه جویی خوبی انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه از ماه جاری تزریق پودر زغال را در دستور کار قرار دادیم گفت: در آینده مصرف کک برای تولید یک تن چدن را تا سطح ۴۸۰ کیلو کاهش خواهیم داد.
محمدرضا شانه، سرپرست کوره بلند شماره ۲ ذوبآهن نیز با بیان این که در این کوره بلند توقفات غیر برنامهای نداشتیم گفت: با چندین طرح خلاقانه و نوآورانه که توسط همکاران تلاشگر در اتاق فرمان ارائه شد توانستیم ظرفیت باردهی به کوره و سرعت بارگیری را نیز افزایش دهیم.
شانه، رکورد ۷۰ بار در یک شیفت در کوره بلند شماره ۲ را پیامد تلاش و طرح های خلاقانه همکاران در این قسمت عنوان کرد و افزود: با مصرف بهینه، استفاده از کک برای یک تن چدن را به کمتر از ۵۰۰ کیلو کاهش و بهره وری تولید کوره بلند شماره ۲ را نیز افزایش دادیم.
انتهای پیام/