کد خبر: 101407
صنعت
رئیس هیات عامل ایمیدرو:

ایمیدرو با مشارکت بخش خصوصی به دنبال توسعه منطقه چابهار است

رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: ایمیدرو با مشارکت بخش خصوصی به دنبال توسعه منطقه چابهار است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وجیه الله، جعفری در جلسه پایش طرح فولاد چابهار اظهار کرد: ایمیدرو با تمرکز بر سیاست توسعه مناطق کم برخوردار، با همکاری شرکت‌های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی، طرح احداث فولاد را در چابهار اجرا می‌کند.

وی افزود: منطقه سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های معدنی قابل توجهی دارد و ایمیدرو با اکتشافات انجام شده تاکنون به ذخایر بسیار مطلوبی در حوزه مس دست یافته و امیدواریم در حوزه سنگ آهن نیز به معادن مناسبی دست یابیم.

رئیس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: ما به عنوان دست اندرکاران بخش‌های دولتی و خصوصی نسبت به توسعه منطقه کم برخوردار سیستان و بلوچستان مسئول هستیم و بدون شک، تصمیم‌های کنونی ما در اجرای طرح‌های سرمایه گذاری در این منطقه، افزایش امنیت و رفاه را علاوه بر مردم منطقه، برای کل کشور نیز به همراه دارد.

ایجاد اشتغال ۱۰ هزار نفر با اجرای طرح فولاد چابهار

مرتضی هاشم پور، مجری طرح احداث فولاد چابهار در این جلسه گفت: طرح یاد شده در ۳ فاز (فاز نخست تا ۱۴۰۵، فاز دوم تا ۱۴۰۹ و فاز سوم تا ۱۴۱۲) اجرا و در آن واحدهای گندله، کنسانتره، ذوب، محصولات فولادی، یوتیلیتی‌ها و زیرساختی احداث می‌شود.

وی ادامه داد: با اجرای کامل این طرح، برای ۱۰ هزار نفر از مردم منطقه اشتغال ایجاد خواهد شد.

هاشم پور با اشاره به اقدامات انجام شده در این طرح تصریح کرد: تاکنون اقداماتی همچون دریافت افزایش سرمایه شرکت، مجوز زیست محیطی، تضمین خرید آب، تحویل موقت زمین به مساحت ۲۳۲۰ هکتار در منطقه کجو انجام شده و همچنین، موافقت نامه‌های مورد نیاز دیگر برای احداث طرح نیز دریافت شده است.

وی افزود: انتخاب مشاور برای انجام خدمات جنبی (نقشه برداری و ژئوتکنیک)، انجام تشریفات مناقصه انتخاب مشاور تخصصی برای احداث گندله سازی و نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی، بخشی دیگر از اقدامات انجام شده در طرح مذکور است.

در این نشست، ایمان عتیقی، مدیرعامل شرکت گل گهر، ناصر تقی زاده، مدیر عامل شرکت چادرملو و محمدیاسر طیب نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه به عنوان سهامداران طرح احداث فولاد چابهار توضیحاتی درباره روند اجرای طرح ارایه کردند.

انتهای پیام/

خبر پیشین
تامین ماشین آلات و زیرساخت از مشکلات بهره‌برداران واقعی معادن است
خبر بعدی
روایتی از تولد مادرصنعت ایران/ ذوب آهن با ۱۱ هزار نیروی کاردان ساخته شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین اخبار

پربازدیدها

اخبار پربازدید این ماه

فهرست