به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، این مراسم با حضور مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی، سرهنگ مهران مختاری فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان، علیرضا امیری مدیر روابط عمومی، روح اله صالحی مدیر خدمات و امور رفاهی، امین قنبری مدیرعامل شرکت تعاونی مصرف کارکنان ذوب آهن اصفهان، سرهنگ علیرضا امینی جانشین فرماندهی پلیس راه اصفهان، سرهنگ علی قاسمی رئیس پلیس راه اصفهان – شهرکرد، سرهنگ محمدصادق رجب پور فرمانده فرمانده راهور شهرستان زرینشهر ، مهندس رضوی راد مدیرعامل سازمان حمل و نقل جمعی شهرستان لنجان در تالار آهن ذوب آهن اصفهان برگزار شد .
معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی ذوب آهن اصفهان در این مراسم ضمن تبریک این روز به تلاشگران عرصه حمل و نقل شرکت گفت: ایثارگری و تلاش شما باعث میشود صنایع بزرگی مانند ذوب آهن اصفهان به تولید بپردازند و همکاری پلیس راهور در ایجاد نظم و قانون در راه های کشور نیز در این راه اهمیت ویژهای دارد.
بهرامی با اشاره به اینکه در زمان همهگیری کرونا رانندگان همچنان به تلاش و کوشش خود ادامه دادند افزود: این تلاشگران با رعایت پروتکلهای بهداشتی، حس مسئولیت و اخلاق شایسته، به وظایف خود عمل میکنند که این وظیفه شناسی شایسته تقدیر است و امیدوارم همیشه با چنین پشتکاری به کار خود ادامه دهند.
معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی شرکت از زحمات کسانی که با ارائه خدمت برای رساندن کارکنان به کارخانه نقش بسزا و غیر قابل انکاری در تولید شرکت دارند قدردانی کرد و گفت: در همهگیری کرونا رانندگان ذوب آهن اصفهان پروتکلهای بهداشتی را رعایت کردند و به همین دلیل کمترین مورد ابتلا به این بیماری را نسبت به سایر شرکتها در ذوبآهن اصفهان شاهد بودیم .
در این آئین از سرهنگ علیرضا امینی جانشین فرماندهی پلیس راه اصفهان، سرهنگ علی قاسمی رئیس پلیس راه اصفهان – شهرکرد، سرهنگ محمدصادق رجب پور فرمانده فرمانده راهور شهرستان زرین شهر، مهندس رضوی راد مدیر حمل و نقل شهرستان لنجان و سروان محمدی فرمانده پلیس کنارگذر غرب به پاس خدمات شایسته با اهدا لوح سپاس، تجلیل به عمل آمد و به تعدادی از رانندگان حاضر در این مراسم نیز به قید قرعه هدایایی اهدا گردید .
شایان ذکر است ۲۶ آذر سال ۱۳۶۲ یادآور ایامی است که در آن حضرت امام خمینی (ره)، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، فرمانی در زمینه اعزام کامیونها به بنادر جنوبی برای تخلیه کالاهای وارداتی و مایحتاج مردم صادر نمودند و کامیونداران سراسر کشور، آمادگی خود را برای تخلیه بنادر و حمل و نقل مواد ضروری مورد نیاز مردم اعلام کردند. ۱۴ سال پس از این اتفاق در سال ۱۳۷۶ روز ۲۶ آذر ماه به عنوان روز حمل و نقل معرفی گردید.
انتهای پیام/