کد خبر: 3041003
صنعت
وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد

تخصیص ۴۳ میلیارد دلار به صنعت در ۱۴۰۲

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ارز تخصیصی برای بخش صنعت در سال گذشته ۲۹.۵ میلیارد دلار تعیین شده بود، اما تا پایان سال ۱۴۰۲ به ۴۳ میلیارد دلار افزایش یافت.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، عباس علی‌آبادی روز یکشنبه در حاشیه همایش روز ملی صنعت و معدن در سالن اجلاس سران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دولت سیزدهم به حل مساله صنعت اهتمام ویژه‌ای داشت و در وزارت صمت مسائل صنعت را فهرست کرده و به موضوعات و رفع موانع پرداختیم.

وی افزود: مشکلاتی که در صنعت وجود دارد مربوط به دوره خاصی نیست؛ بلکه هر دوره مشکلات خود را دارد که باید در همان زمان مورد رسیدگی قرار گیرند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه ابر چالش تنوع نرخ ارز است، گفت: این امر منجر به تعهدات ارزی است و باید در یک برنامه کلی، نظام تک نرخی را در ارز مشخص کنیم.

وی بیان داشت: شرکت‌ها از جمله فولادی‌ها در صورتی که محصولات رقابت‌پذیر داشته باشند می‌توانند اقدام با صادرات کنند.

علی‌آبادی با بیان اینکه صنایع ما اغلب صادرات محور نیستند، گفت: صنایع ما وابسته به دریافت کمک و حمایت هستند. ما به‌اندازه کافی آموزش در اختیار صنایع قرار نمی‌دهیم بایستی آموزش‌های حقوقی و تخصصی صورت بگیرد.

وزیر صمت با اشاره به برنامه‌ریزی در خصوص خودرو ارزان قیمت، گفت: برای افزایش بهره‌وری خودروسازان داخلی باید خودروهایی در مقیاس ارزان‌تر وارداتی در اختیار مردم قرار گیرد. پیش از این واردات برای خودروهایی که قیمت آنها بالاتر از ۱۰ هزار دلار بوده است صورت می‌گرفت، اکنون در تلاش هستیم تا زمینه واردات خودروهای قیمت مناسب و با کیفیت را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: خودروهای با کیفیت و ارزان قیمت وارداتی، رقابت‌پذیری را افزایش می‌دهد ضمن اینکه برای ارتقا و کیفیت خودروها یکی از مولفه ها رقابت‌پذیری است مولفه های دیگری تاثیرگذار است تا تولید منطقی‌تر شود نه‌تنها خودرو ارزان قیمت، بلکه باید در همه محصولات و کالاها فاکتور قیمت و کیفیت را در نظر بگیریم.

علی‌آبادی از ابلاغ آیین‌نامه واردات خودروهای جانبازان خبر داد و گفت: واردات خودرو برای جانبازانی که در گذشته ثبت‌نام کرده بودند، فراهم شده است تا به‌زودی انجام شود هرچند این امر زمان بر است.

وی افزود: در حال حاضر اولویت برای جانبازان بالای ۷۰ درصد است.

خبر پیشین
دستگاه‌های مختلف به موضوع قطعی برق صنایع ورود کنند
خبر بعدی
کنسانتره سنگ‌آهن بیشترین افزایش تولید را رقم زد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین اخبار

پربازدیدها

اخبار پربازدید این ماه

فهرست