به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، مدیر پروژه واحدهای پالایشی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان از شرکت های زیرمجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان گفت: مصمم هستیم تا پایان تابستان امسال این طرح به پیشرفت ۳۰ درصدی برسد.
عباسی گفت: واحدRFCC یکی از بزرگترین و با ارزش ترین طرح های توسعه و ارتقای محصولات پایین دستی حوزه نفت است که مراحل طراحی و ساخت آن از اوایل سال ۱۴۰۲ در شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان کلید خورد.
وی با اشاره به اینکه مراحل ساخت این طرح بزرگ ملی طبق برنامه ریزی های انجام شده و بر اساس هدفگذاری های هلدینگ پتروپالایش اصفهان در حال انجام است افزود: در این واحد و واحدهای پایین دستی آن از جمله HPU، LPG Merox ، Prime G و PRU با وجود گذشت زمانی کوتاه، شاهد پیشرفت های قابل توجهی بوده ایم، بطوری که در بخش مهندسی بیش از ۵۰ درصد، در بخش تامین بیش از ۲۰ درصد و در بخش اجرا نیز بیش از ۳ درصد پیشرفت حاصل شده است.
مدیر پروژه واحدهای پالایشی شرکت پتروپالایش سهروردی گفت: این پروژه با توجه ویژه به تولید محصولات مطابق با استانداردهای زیست محیطی تعریف شده است و منافع اقتصادی فراوانی برای کشور به همراه خواهد داشت.
عباسی میزان ظرفیت خوراک واحد RFCC را ۹۱/۳۰۰ بشکه در روز عنوان کرد و گفت: این واحد در زمان بهره برداری، روزانه بیش از ۵۰ هزار بشکه بنزین با استاندارد یورو ۵، بوتان، پروپان، پروپیلن و LCO (گازوئیل) تولید و روانه بازار مصرف خواهد کرد.
وی از تکمیل و بهره برداری این طرح، طبق برنامه ریزی ها، تا پایان سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: تمام تلاش ما این است که با استفاده از توان کارکنان متخصص شرکت پترو پالایش سهروردی صفاهان، پیگیری های مدیریت محترم و حمایت های مدیریت محترم هلدینگ پتروپالایش اصفهان، واحد RFCC زودتر از موعد به بهره برداری برسد.
گفتنی است فرایند RFCC یکی از مهمترین فرایندهای پالایشگاهی است که هدف آن، تبدیل برش های سنگین و کم ارزش نفتی همچون ضایعات و ته ماندهای نفتی برجهای تقطیر پالایشگاهی به فرآورده های با ارزش، سبک و با اهمیت اقتصادی فراوان است. بدین منظور ته ماند برج تقطیر، ابتدا به واحد RHU جهت کاهش ترکیبات سولفوردار، نیتروژن دار و همچنین فلزات ارسال میگردد. سپس خروجی RHU به واحد RFCC جهت شکست کاتالیستی و تبدیل به محصولات با ارزش وارد می شود.
افزایش ضریب پیچیدگی پالایشگاه، سوددهی بالا، کاهش آلایندگی زیست محیطی، ارزش افزوده بالا، اشتغال زایی و بهبود اقتصاد استان از مزایای ساخت واحد RFCC است.
انتهای پیام/