به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، دکتر علی ملکی گفت: سود آوری ، افزایش بازده سرمایه و سخت تر شدن قوانین زیست محیطی از جمله محرک های اصلی شرکت ها برای حرکت به این سمت هستند.
وی اظهار کرد : کشوری که می خواهد با توسعه و تحول فناوری های یکپارچه دنیا همراه شود باید شرکت ها و صنایع خود را به این سمت سوق دهد و آنها را تشویق کند که دراین جهت حرکت کنند.
رئیس کمیته علمی جشنواره ملی نوآوری برتر گفت: این تحولات در اشتغال و اقتصاد اثر بسیار دارند چون بسیاری فعالیت ها به ماشین واگذار می شود و کم کاربر هستند.
وی با اشاره به اینکه در صنایع جدید افراد تحصیل کرده بیشتر شاغل می شوند که این امر موجب تغییرات مهمی در بازار کار می شود افزود : البته این امر به معنای کاهش اشتغال نیست چرا که صنایع جدید و انقلاب صنعتی نوین ، در بخش های دیگر ایجاد اشتغال می کند.
دکتر ملکی گفت : انقلاب صنعتی جدید در تولید محصولات با ارزش افزوده بالا و کیفی موثر است و با بهره گیری از هوش مصنوعی، خدمات بسیار متنوع و تخصصی می شود.
وی گفت: این تحولات موجب توسعه بازار و دسترسی به مشتری شده و کاهش هزینه های تولید و ضایعات را به همراه دار د . ضمن اینکه دوره سرمایه در گردش کوتاه تر می شود و از مجموعه دارایی های شرکت ها استفاده بهینه می شود.
رئیس کمیته علمی جشنواره نوآوری برتر ایرانی با بیان اینکه انقلاب صنعتی جدید کاهش آلاینده ها و استفاده از انرژی های پاک را به همراه دارد ، افزود : این انقلاب صنعتی بر خلاف انقلاب های قبلی توسط بشر برنامه ریزی شده است.
کد خبر: 1121404
رئیس کمیته علمی جشنواره ملی نوآوری برتر:
صنایع کشور باید بر اساس انقلاب صنعتی جدید به روز شوند
رئیس کمیته علمی جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی امروز در اختتامیه این جشنواره گفت: فناوریهای جدید به شکل دیجیتال، یکپارچه و هوشمند میشوند که آثار و تبعات بسیاری دارد و در واقع انقلاب صنعتی جدیدی در حال شکل گیری است.