به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، محمد جلال پور منصوری سرپرست دفتر فنی بخش آگلومراسیون گفت: واحد بهره برداری آگلومراسیون به عنوان یکی از بخش های تولیدی و بهره برداری ذوب آهن اصفهان پیشرو در زمینه زنجیره ارزش فولاد با طرح ریزی یک نظام یکپارچه و سیستماتیک بومی سازی است. در این راستا کمیته های پشتیبان بومی سازی این بخش مسئولیت انجام مطالعات پشتیبان تطبیقی را برعهده گرفته اند و نتایج به طور منظم بارگذاری می گردد. در این راستا تداوم تولید آگلومره و پشتیبانی از خط تولید و تداوم کار کوره های بلند در این برهه زمانی با وجود تحریم های سخت و ظالمانه باعث شده پشتیبانی و تامین قطعات رزرو و تجهیزات در اولویت قرار گیرند.
در این راستا اقدامات چشمگیری جهت بومی سازی تجهیزات جدید انجام و با روش مهندسی معکوس طراحی و سپس ساخت قطعات توسط ذوب آهن ۸۰ درصد و تعدادی نیز با مشارکت شرکت های داخلی ( ۲۰ درصد ) انجام گرفته و امید است با اتکا به توانمندی نیروهای متخصص در جهت بومی سازی کامل و رفع وابستگی خارجی گام های موثری برداشته شود.
تعدادی از قطعات بومی سازی شده بدین شرح است :
۱- دبل دمپر الکتروفیلترهای EGF , ESP
پس از بهینه سازی سیستم های غبارگیری بخش از نوع مرطوب به نوع الکتروفیلتر، سیستم آب بندی و تخلیه غبار الکتروفیلترها با نام دبل دمپر که توسط کشور کره جنوبی نصب شده بود به روش مهندسی معکوس و حجم سنگین طراحی و نقشه کشی (۵۱۰ نفر ساعت) که مشتمل بر حدود ۹۹ قطعه می شد نقشه های مورد نیاز تکمیل و هم اکنون در مرحله ساخت می باشد.
۲-فن دمنده COOLING AIRFAN
فن دمنده COOLING AIRFAN که توسط کشور آلمان ساخته شده بود با دور کاری ۷۵۰rpm و قطر فن ۲۵۰۰mm با وزن ۹۰۹۰kg وظیفه خنک کردن آگلومره تولیدی آگلوماشین ۴ را بر عهده دارد برای اولین بار با همکاری شرکت منگان درسال ۱۴۰۱ ساخته شد.
۳-روتور مکنده EGF آگلوماشین ۴
فن مکنده آگلوماشین ۴ با دور ۱۵۰۰rpm و وزن ۱۳۰۰۰kg و قطر ۳۰۰۰mm توسط کشور آلمان ساخته شده بود و فرآیند پخت آگلومره تحت تاثیر عملکرد این تجهیز می باشد. عدم تامین این تجهیز باعث توقف خط تولید میگردید و با توجه به شرایط خاص فن که فرکانس طبیعی سیستم پایین تر از دور نامی بوده و باعث ایجاد ارتعاشات در مکانیزم میگردد لذا طراحی آن بسیار خاص بود. در نهایت این تجهیز مهم با همکاری شرکت منگان برای اولین بار در کشور در سال ۱۴۰۰ طراحی و ساخته و بر روی مکنده نصب و بهره برداری گردید.
۴- ویبراتور سرند با تیپ JR608 و JR806 که توسط کشور آلمان ساخته شده بود با همکاری شرکت دنده تراش اسپادانا با موفقیت ساخته و نصب گردید.
۵- ساخت نیم بوش مخصوص کوره های پلی زیوس.-
۶- ساخت گیربکس های مختلف هیوسانگ.
انتهای پیام/