به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، وجیه الله جعفری در نشست هم اندیشی تهیه بسته سیاستی انقلاب صنعتی چهارم معدن و صنایع معدنی افزود: لازم است سند سیاستی مناسب جهت ورود به نسل چهارم انقلاب صنعتی و هوشمندسازی بخش معدن و صنایع معدنی در کوتاه ترین زمان نهایی شود.
اجرای انقلاب صنعتی چهارم در شرکتها
وی گفت: شرکتهای این حوزه در هر سطحی که قرار دارند را باید به طور کارشناسانه راهبری کرد تا از مزیت ها و فرصتهای انقلاب صنعتی چهارم بهره ببرند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: نقش ایمیدرو از اجرا به سمت تسهیل گری، بسترسازی و هدایت رفته است و در حوزه انقلاب صنعتی نسل چهارم به دنبال جبران عقب ماندگیها در بخش فناوری هستیم.
هوشمندسازی معادن
وی با بیان اینکه هوشمندسازی معادن یکی از راهبردهای کلیدی بخش معدن و صنایع معدنی است، گفت: استفاده و بهره مندی از فناوریهای تحول آفرین و سرمایه گذاری و توسعه باید از اولویت های راهبردی در اسناد تحول گرایانه این حوزه باشد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: مدیران ایمیدرو، پیشنهادات خود را راجع به پیش نویس این سند راهبردی اعلام کنند تا با تعیین یک برنامه زمانبندی، وارد فاز اجرا شویم.
پیاده سازی طرحهای جامع فلزات
وی ضمن اشاره به اقدامات توسعهای ایمیدرو در تهیه طرحهای جامع محصولات معدن و صنایع معدنی گفت: ایمیدرو به منظور پیاده سازی اسناد توسعهای این بخش همچون طرحهای جامع فلزات اساسی (فولاد، مس و سرب و روی)، توسعه حوزههای آموزش، تجهیز نیروی انسانی و تامین ماشین آلات را برنامه ریزی کرده است.
انتهای پیام/