به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، گزارش انجمن جهانی فولاد حاکی از آن است که تولید فولاد خام ایران در دوره ۸ ماهه سال میلادی به رشد ۶۵ درصدی رسیده است و اصلی ترین دلیل برای دستیابی به این موضوع،مدیریت مصرف انرژی به ویژه برق است.
این گزارش نشان می دهد، میزان تولید فولاد خام ایران در ماه اوت سال جاری میلادی ۲.۱ میلیون تن بوده که افزایش ۶۴.۷ درصدی را نسبت به ماه مشابه سال قبل نشان می دهد و سال گذشته به دلیل تحمیل قطعی گسترده برق به صنعت فولاد ایران،میزان تولید فولاد خام کشور کاهش شدیدی را در تابستان تجربه کرد و امسال با مدیریت بهتر مصرف برق، شاهد افزایش تولید فولاد کشور بود.
انجمن جهانی فولاد گزارش داده که تولید فولاد خام ایران در دوره ۸ ماهه نخست سال ۲۰۲۲ میلادی با افزایش ۷.۸ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته به ۱۹.۵ میلیون تن رسیده است.
این آمار نشان می دهد با مدیریت مصرف می توان بخشی از مشکل موجود در بحران انرژی را حل کرد. البته این موضوع جز راهکارهای کوتاه مدت و موقتی است و مشخص نیست با شروع زمستان و کمبود گاز آمار تولید دستخوش چه تغییراتی می شود اما توانسته ناجی تولید فولاد در ۸ ماهه سال میلادی باشد.
همان طور که اشاره شد باید این مدیریت در فصل زمستان نیز اجرایی شود تا فولادی ها امسال را نیز پشت سر گذاشته و برنامه های تولید را محقق کنند.
اما نکته جالب در این بین کاهش تولید خام جهانی است. به گزارش انجمن جهانی فولاد، تولید فولاد خام جهان در ۸ ماهه نخست سال ۲۰۲۲، به میزان ۱۲۵۳.۹ میلیون تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، کاهش ۵.۱ درصدی را نشان می دهد.
از نکات مهم گزارش انجمن جهانی فولاد این است که تولید فولاد خام چین (بزرگترین تولیدکننده فولاد دنیا) در ۸ ماهه نخست سال ۲۰۲۲، ۶۹۳.۲ میلیون تن بوده است. تولید فولاد چین در ۸ ماهه نخست امسال ۵.۷ درصد کاهش داشته است. تولید فولاد خام چین در ماه اوت ۸۳.۹ میلیون تن بوده که افزایش ۰.۵ درصدی را نسبت به ماه مشابه سال قبل نشان می دهد.
بنا به گزارش انجمن جهانی فولاد، میزان تولید فولاد خام دنیا در ماه اوت امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته ۳ درصد کاهش داشته و به ۱۵۰.۶ میلیون تن رسیده است.
از میان ۱۰ تولیدکننده بزرگ فولاد جهان، تنها تولید فولاد خام ایران و هند در ۸ ماهه نخست سال ۲۰۲۲ افزایش داشته است و ۸ کشور دیگر در این دوره، کاهش تولید را تجربه کردهاند. تولید فولاد خام هند در این دوره با رشد ۷.۱ درصدی نسبت به ۸ ماهه نخست سال قبل به ۸۳.۵ میلیون تن رسیده است. در ۸ ماهه نخست سال جاری میلادی، بیشترین نرخ کاهش تولید فولاد در بین تولیدکنندگان بزرگ دنیا، متعلق به ترکیه و سپس روسیه بوده است.
در ۸ ماهه نخست سال ۲۰۲۲، نسبت به دوره مشابه سال گذشته، رشد تولید فولاد چین منفی ۵.۷ درصد، رشد تولید ژاپن منفی ۵.۲ درصد، رشد تولید فولاد آمریکا منفی ۳.۷ درصد، روسیه منفی ۵.۸ درصد، کره جنوبی منفی ۳ درصد، آلمان منفی ۴.۸ درصد، ترکیه منفی ۸.۸ درصد و برزیل منفی ۴.۵ درصد بوده است. نشانههای وقوع رکود در اقتصاد جهانی به خوبی خود را در آمار کاهش تولید فولاد در اقتصادهای بزرگ دنیا نشان داده است.
انتهای پیام/