به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، وجیه الله جعفری در رویداد توسعه زیستبوم نوآوری «دموماین» اظهار کرد: فقط ۴۴۴ شرکت دانش بنیان معدن و صنایع معدنی در بین هفتهزار و ۶۴ شرکت دانشبنیان کشور وجود دارد که سهم ۶درصدی، بسیار ناچیز برای بخشی است که مشکلات کار در آن زیاد است.
وی افزود: در بخش معدن بهخصوص در قسمت اکتشافات با مشکلات متعددی مواجه هستیم که یکی از آنها نبود دانش فنی کافی است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو بیان کرد: باید با توسعه ارتباطات، شبکه سازی، شناسایی و معرفی افراد و شرکتهای دانشبنیان به بسترسازی بپردازیم تا خروجی آن توسعه اقتصادی کشور باشد.
وی ادامه داد: در حوزه اکتشافات به دلیل ریسک بالای کار، شرایط با دو حوزه دیگر یعنی استخراج و فرآوری متفاوت است.
جعفری گفت: در موضوع ماشینآلات معدنی، مباحث قیمتی و استخراج بهینه، در کنار مسائل فنی و ایمنی بسیار مهم است.
وی اضافه کرد: امروز ۱۱ هزار معدن در کشور وجود دارد که تعداد زیادی از آنها معادن کوچکمقیاس هستند، اما شاید بتوان با تامین تجهیزات مناسب و متناسب این ذخایر را اقتصادی کرد.
معاون وزیر صمت اظهار کرد: حُسن معادن کوچک، وجود آنها در مناطق محروم است که با راهاندازی آنها میتوان به اشتغالزایی و محرومیتزدایی از این مناطق اقدام کرد و این بسترسازی بر عهده ایمیدرو است.
وی تاکید کرد: ایمیدرو بهدنبال اشتغالزایی، توسعه معادن و استفاده بهینه از ذخایر و نیروی انسانی است که یک راه تحقق این مهم از طریق رویدادهای اینچنینی است.
میرزا بیان کرد: ایمیدرو وظیفه بسترسازی را از طریق تامین مالی و ایجاد ارتباط بین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان بر عهده دارد.
انتهای پیام/