به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، به نقل از انجمن تولیدکنندگان فولاد، از صادرات فولاد میانی، سهم صادرات بیلت و بلوم در یکماهه نخست سال ۱۴۰۱، ۵۸۱ هزار تن، و سهم صادرات اسلب، ۵۵ هزار تن بوده است.
در یکماهه نخست سال جاری، صادرات اسلب رشد ۷۷ درصدی را تجربه کرده است و صادرات بیلت و بلوم، ۷۳ درصد افزایش یافته است.
وضعیت صادرات محصولات فولادی
کل صادرات محصولات فولادی کشور در یکماهه نخست سال ۱۴۰۱، ۱۸۴ هزار تن بوده که نسبت به ماه مشابه سال قبل، کاهش ۳۱ درصدی را نشان میدهد.
در واقع در نخستین ماه سال جاری، صادرات محصولات فولادی مسیر مخالف صادرات فولاد میانی را طی کرده و صادرات این محصولات کاهش یافته است.
از میان محصولات فولادی، سهم صادرات مقاطع طویل فولادی، ۱۵۷ هزار تن بوده و صادرات این مقاطع در فروردین ماه سال جاری، ۳۴ درصد کاهش یافته است.
صادرات میلگرد که بیشترین سهم را از میان صادرات کل محصولات فولادی دارد، در فروردین سال جاری نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۲۹ درصد کاهش یافته است و به ۱۴۵ هزار تن رسیده است.
صادرات مقاطع تخت فولادی نیز با کاهش ۴ درصدی در فروردین ماه سال جاری، به ۲۷ هزار تن رسیده است.
گفتنی است در فروردین ماه امسال صادرات آهن اسفنجی صفر بوده است.
با وجود کاهش صادرات محصولات فولادی در فروردین ماه امسال، در مجموع صادرات فولاد کشور رشد قابل قبولی داشته و خصوصاً صادرات شمش فولادی رشد قابل توجهی را تجربه کرده است.
متأسفانه در اواخر فروردین ماه مصوبه عوارض صادراتی تصویب شده و نمیتوان انتظار داشت که صادرات فولاد در اردیبهشت نیز به روند مثبت خود ادامه دهد.
انتهای پیام/