به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، آیین افتتاح رستوران آگلومراسیون ذوبآهن امروز با حضور ایرج رخصتی سرپرست مدیریت عامل، مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی، روح اله صالحی مدیر خدمات و امور رفاهی و دیگر مسولین شرکت برگزار شد.
کد خبر: 120202
در آیین افتتاح رستوران آگلومراسیون ذوب آهن اصفهان عنوان شد
وی خاطرنشان کرد: برخی مشکلات تامین مواد اولیه حل شده و امید است تولید و بهره وری به بیشترین حد ممکن خود برسد.
سرپرست مدیریت عامل شرکت ذوبآهن گفت: بهبود تولید و شرایط اقتصادی شرکت موجب بهبود معیشت کارکنان میشود. با توجه به شرایط اقتصادی که سفره کارکنان را کوچکتر کرده، این وظیفه را احساس میکنیم که به رفاهیات پرسنل توجه شود و معیشت آنان در اولویت باشد تا با این روش از همت تلاشگران شرکت قدردانی شود.
بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی ذوبآهن نیز در این آیین گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، فرصتی بود تا برخی رستورانها که احتیاج به تعمیرات اساسی داشت بازسازی و نوسازی شوند و این رستوران با زحمت و تلاش مدیریت های مرتبط به بهره برداری رسید.
وی با اشاره به اینکه اولویت این معاونت، ارائه بهترین و مناسب ترین خدمات به کارکنان شرکت است، افزود: رضایتمندی و حفظ آرامش تلاشگران شرکت هدف اصلی معاونت پشتیبانی و خدمات اجتماعی است و این بخش همواره پذیرای نظرات سازنده پرسنل است.