به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴، حسین هاشمی در حاشیه بازدید از دستاوردهای بومی سازی ذوبآهن اصفهان در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران به خبرنگار ما گفت: یکی از شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ صدر تأمین، مجموعه دانش بنیان «صدر فردا» است که در دوره جدید برنامه داریم این شرکت پویاتر از گذشته در بخشهای مختلف و به ویژه زنجیره صنعت فولاد کشور با عارضهیابی تخصصی، راهکارهای عملیاتی به شرکتها ارائه کند.
وی افزود: در جلسهای که هفته آینده با حضور مدیران عامل شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ صدر تأمین برگزار میگردد یک از موضوعاتی که به صورت ویژه به آن پرداخته میشود نحوه همکاری شرکتها با مجموعه دانش بنیان صدر فردا است.
سرپرست هلدینگ صدر تأمین تصریح کرد: ذوب آهن اصفهان به عنوان اولین تولید کننده فولاد ایران قابلیتها و پتانسیل های فراوانی دارد که تولید ریل ملی به عنوان یک افتخار بزرگ، تنها یکی از دستاوردهای آن به شمار میرود و بنابراین در دوره جدید تلاش داریم به نحوی برنامه ریزی کنیم تا این شرکت عظیم، پویاتر از گذشته و بدون دغدغه، تنها به تولید بیندیشد.
وی اظهار کرد: در دولت قبل تهاترهای ذوبآهن اصفهان با بخشهای مختلف انجام نشد و این موضوع محدودیتهایی را ایجاد کرد بنابراین پیگیری آن به عنوان یک از دستور کارهای هلدینگ صدر تأمین در دوره جدید مدنظر قرار دارد تا از این محل ذوب آهن ارزش آفرینی بیشتری در داخل مجموعه و همچنین در مقیاس کلان برای کشور داشته باشد.
هاشمی ادامه داد: رویکرد شستا و صدر تأمین در دوره جدید توجه به کل زنجیره فولاد کشور است، در بحث تأمین مواد اولیه چالشهایی طی سالهای قبل داشتیم که با برنامه ریزیهای انجام شده مقرر است طی پنج سال آینده تقریباً ۹۰ درصد از نیاز مواد اولیه شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ صدر تأمین از طریق مدلهای سرمایه گذاری و مشارکتی که با صاحبان معادن انجام میشود و یا معادنی که تملک میگردند، تأمین شود.
وی افزود: در این راستا در دو محور زغالسنگ و سنگ آهن توسط کمیتههایی که در استانها مستقر خواهیم کرد با همراهی وزارت خانههای صمت، تعاون،کار و رفاه اجتماعی، استانداران و سازمانهای صمت استانی از طریق تهاتر بدهیهایی که بین سازمان تأمین اجتماعی و دولت است، تملک معدن انجام و مشکل مواد اولیه شرکتهایی مانند ذوب آهن برطرف میشود.
سرپرست هلدینگ صدر تأمین با بیان اینکه پهنهها نیز شناسایی شده و انشاءالله به زودی اطلاع رسانی آن انجام میشود، افزود: مکاتبات مربوط به اخذ سهمیه یک میلیون و ۷۵۰ هزار تن سنگ آهن مورد نیاز ذوبآهن از طریق شستا و صدر تأمین نیز انجام شده و بر اساس جلسهای که با وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صمت خواهیم داشت توافق نامه مربوطه امضا و مصوبه هیات دولت در این خصوص به زودی اخذ میشود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از حلق های مفقوده صنعت فولاد کشور که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید ویژهای بر آن دارد، توسعه طرحهای فولادسازی در سواحل مکران با سرمایه گذاری مشترک بخش خصوصی و شرکتهای شستا و صدر تأمین است که این موضوع با تشکیل کمیته اقتصاد مقاومتی در حال پیگیری است.
انتهای پیام/