عباس حاج رسولیها در گفتوگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری ذوب ۲۴ با اشاره به پنجاه و ششمین سالگرد تاسیس و پنجاهمین سال بهره برداری از ذوب آهن اظهار کرد: ذوب آهن در امر پشتیبانی از جنگ و سنگر سازی و تجهیزات جنگی ورود خوبی کرد و همچنین در پل سازی برای شهرهای غربی که گرفتار سیل و زلزله شده بودند، نقشی بی بدیل داشت.
وی با بیان اینکه ذوبآهن پایه صنعت را در اصفهان گذاشت و نخبگان فنی را در کشور تربیت کرد، افزود: صادر کردن و انتقال دانش فنی صنعت از طریق نخبگان پیشنهادی است که لازمه دولتمردان به آن توجه ویژهای مبذول دارند.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان بیان کرد: اصفهان به علت داشتن تکنیسینها و فنیکاران نخبه میتواند اقدام به صادرات خدمات فنی در کشورهای همسایه از جمله عراق و افغانستان کند.
وی خاطرنشان کرد: صنعتی بزرگ مثل ذوبآهن در حالی طی ۴ سال شکل گرفت که مهندسین ایرانی در تعامل با روسها و انتقال تجربیات بهخوبی توانستند در این عرصه وارد شوند.
وی از ساخت سقفهای بتنی و سقفهایی که تحمل ۲۵ تنی را داشت در طول جنگ بهوسیله ذوب آهن خبر داد و گفت: در مباحث فنی جنگ ذوب آهن نقش محوری داشت.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در زلزله کرمان سختترین نقطه را به فنی کاران اصفهان تخصیص دادند بهطوری که با همکاری ذوب آهن در یک روستا ۱۸۰ واحد ساختیم.
وی اظهار کرد: تمام زیرساختهای فنی اصفهان ریشه در ذوب آهن دارد و این شرکت باعث تبدیل اصفهان به قطب صنعتی کشور شد.
انتهای پیام/